Lähipäevadel on ees ootamas vilu ja vihmahoogudega ilm

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vihmavari
Vihmavari Foto: URMAS LUIK / PRNPM/EMF

Lähipäevadel on ees ootamas vilu ja vihmahoogudega ilm, prognoosib ilmateenistus.

Laupäeva öösel on vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +5 kraadi, rannikul on kuni 10 kraadi sooja. Päeval on pilves selgimistega ilm ja mitmel pool sajab vähest vihma. Puhub muutliku suunaga tuul 2-6 m/s. Sooja on 8-11 kraadi.

Pühapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Öö hakul sajab paiguti vähest vihma. Puhub muutliku suunaga tuul 2-7 m/s. Õhutemperatuur langeb vahemikku -1 kuni +4 kraadi, rannikul on kuni 9 kraadi sooja. Päeval on pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Edelatuul tugevneb 5-12, õhtupoolikul saartel ja rannikul puhanguti 15-18 m/s. Sooja on 6-11 kraadi.

Esmaspäeva öösel on pilves ilm. Alates Loode-Eestist hakkab sadama vihma. Puhub edelatuul 7-12, puhanguti 15, rannikul 12-16, puhanguti 22 m/s. Sooja on 4-9, rannikul kuni 11 kraadi. Päeval on pilves ilm ja sajab vihma. Pärastlõunal loode poolt alates pilvisus hõreneb ja sadu lakkab. Puhub edelatuul 7-12, puhanguti 15, rannikul 12-16, puhanguti 22 m/s, päeva jooksul pöördub läände ja veidi nõrgeneb. Sooja on 9-12 kraadi. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles