Kilingi-Nõmme jõulupuu sirgus teeveeres

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

Kilingi-Nõmme tänavune jõulupuu jõudis linnasüdamesse ligikaudu kümne kilomeetri kauguselt, eile kohale toodud kuusk saab täna õhtuks ehitud.

OÜ Saarde Kommunaali peainsener-töödejuhataja Hugo Tomson rääkis, et linna ja valla tähtsaim kuusk jäi silma riigimetsa majandamise keskuse teealal kunagises Massi metskonnas.

“See on ilus puu, kahar ja tihedate okstega, kuigi lühem kui eelmise aasta oma,” rääkis Tomson. “Raskusi selle kohaletoomisega ei ole, sest puu jääb teeveerde ja lund ju veel pole.”

Eelmiste jõulude eel ja ajal kaunistas Kilingi-Nõmme keskväljakut bussijaama juures 16 meetri kõrgune kuusk, saabuvate pühade puhuks on üles pandud sellest umbes nelja meetri võrra lühem puu.

Kuuse kaunistab värviliste tuledega elektritööde firma OÜ Else.

Esimese advendi õhtul sel pühapäeval kõneleb Saarde Katariina koguduse õpetaja Arvet Ollino ja esineb kirikukoor Tiia Hermanni juhendamisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles