Pärnu ühisgümnaasiumi projekt pälvis Euroopa tasemel tunnustuse

Karoliine Aus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu ühisgümnaasiumi Erasmus+ projekt pälvis nii Eesti kui Euroopa kvaliteedimärgi.
Pärnu ühisgümnaasiumi Erasmus+ projekt pälvis nii Eesti kui Euroopa kvaliteedimärgi. Foto: Erakogu

Kvaliteedimärgid tõestavad, et rahvusvaheline projekt on saavutanud teatud riikliku või Euroopa taseme. Pärnu ühisgümnaasiumi Erasmus+ projekt pälvis nii Eesti kui Euroopa kvaliteedimärgi.

eTwinningu kvaliteedimärgid antakse õpetajatele silmapaistvate eTwinningu projektide eest. Tegu on internetikeskkonnaga, mida kasutatakse Erasmus+ projektide puhul projektitegevuse interaktiivsemaks ja rahvusvahelisemaks muutmiseks ja tulemuste jagamiseks. Väljastatakse kaht tunnustust: riiklik ja Euroopa kvaliteedimärk.

“Riiklikku tunnustust peab taotlema ise iga riigi eTwinningu agentuurilt,” seletas ühisgümnaasiumi projektijuht Liis Raal-Virks. “Kuid Euroopa kvaliteedimärgi taotlusvoorus teevad agentuurid valiku ise.”

Tunnustuse pälvinud projekti “Education au patrimoine via les parcours de santé” (tõlkes “Kultuuripärandiga tutvumine tervise- ja õpperadade läbimise kaudu”) eesmärk oli õppida tervise- ja õpperadu läbides paremini tundma enda ja partnerkoolide kultuuri ja ajalugu.

Projekti tulemus on igas partnerkooli linnas või regioonis Sloveenias, Itaalias, Portugalis, Prantsusmaale kuuluval Martinique’i saarel ja meil siin Pärnus projekti raames loodud kolm õppe- või terviserada. Nende läbimisel kasutatakse äppi, mis varustab rajalolijat infoga looduslike, kultuuriliste ja ajalooliste vaatamisväärsuste kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles