Kabli pagari omanik sattus matkajana filmi

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kabli pagari ees hoidis droonivaatel silma peal matkavideo operaator Hans Markus Antson.
Kabli pagari ees hoidis droonivaatel silma peal matkavideo operaator Hans Markus Antson. Foto: Urmas Luik

Liivi lahe kaldal pidi Kabli pagari omanik Elve Vahenõmm koos matkakaaslaste Tamara Jaaksoni ja Kaili Viljakuga ikka ja jälle reipa kepikõnnisammuga tulema kaamera poole, sest nemad on ranniku matkarajast valmiva videoklipi peategelased kodukandis.

Eesti-Läti koostööprogrammi ettevõtmisena kujundatud ­ligemale 1200kilomeetrine ­rannikurada algab Leedu-Läti piirist Nida külast ja lõpeb Narva-Jõesuus ning on osa Euroopa pikamaarajast E 9, mis algab Portugalist ja lõpebki Eestis Narva lähedal.

Lääne-Eesti turismi egiidi all valmib viis videoklippi ja projektijuht Tõiv Jõul rääkis, et novembrist näeb matkaradadel valminud klippe sotsiaalmeedias.

“Seekord käisime Läti piirini, filmisime Lepanina hotelli juureski mereranda, varem oleme filminud Tõstamaal ja Matsalus ning iga kord on olnud eri sihtrühma esindajad, Matsalus näiteks linnuvaatlejate paar,” lausus Jõul. “Nii et need videoklipid on eri vaatenurgaga piirkonnale ja matkajatele ning näitame neid ka turismiteemalistel üritustel ja esitlustel.”

Videoklippide eesmärk on peale piirkonna tutvustamise ärgitada ette võtma päevapikkusi retki, sest huvitavat jääb lühikesegi raja äärde Pärnumaad ääristaval romantilisel rannateel.

“Tore päev oli ja filmija oli nii rahulik, ütles, et oodake, teeme uuesti, sest ega me keegi ju näitlejad ole,” seletas Vahenõmm, kelle pagarikojast pirukate ostminegi mahtus klippi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles