Eaka naise jonn ähvardab tuua firmale trahvi (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metsafirmat ähvardab sunniraha, sest neile kuuluvas majas elav naine ei ole senini sealt välja kolima soostunud.
Metsafirmat ähvardab sunniraha, sest neile kuuluvas majas elav naine ei ole senini sealt välja kolima soostunud. Foto: Mailiis Ollino

Põhja-Pärnumaa valla väikeses külas on eakas naine ennast aastakümneid tagasi sisse seadnud väikeses elamus, mis paraku on lootusetult lagunenud. Eri põhjustel ei ole naine sealt seni välja kolima soostunud. See võib majaomanikust metsafirmale nüüd kaela tuua kopsaka trahvi.

Septembris kirjutas Pärnu Postimees raskest olukorrast, kus pea sajandivanuses majas viimased 70 aastat elanud naine ei nõustu kauasest kodust kuidagi lahkuma. Seda hoolimata sellest, et kodutareks ei peaks enam hoonet nimetama: katus on vajunud, esik kokku langemas ja maja üldiselt eluohtlik. Veel suvel kukkus ehitisel sisse vahelagi, asukas ei saanud vahejuhtumis õnneks viga.

Üleeile oli vald sunnitud tegema majaomanik OÜ Metsagrupile hoia­tuse, sest kuigi eakas naine oli sobiva korteri omavalitsuse andmetel leidnud, ei ole ta nähtavasti veel välja kolinud. “Hoone sissepääs on osaliselt varisenud, hoone sissepääs ei ole takistatud ja läbi akende näeb selgesti, et hoones toimub elutegevus,” on hoiatuses teada antud ja lisatud, et maja seisukord on oht kõikidele seal viibivatele isikutele.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles