17:0 lõpuspurt tõi Sadamale väärt võidu

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Wade-Chatman kogus pärnakate parimana 21 silma.
Henri Wade-Chatman kogus pärnakate parimana 21 silma. Foto: Urmas Luik

Eesti-Läti korvpalliliigas alistas Pärnu Sadam võõral väljakul BC Valga-Valka / Maks&Mooritsa 79:70.

Valga spordihoones nägi 200 pealtvaatajat võrdsete heitlust: avaveerand lõppes 14:14 ja kuigi kohalikud said poolajaks viiega ette (39:34), oli enne otsustavat veerandit vahe vaid korv (57:54).

Sel kümneminutisel perioodil juhtus nii mõndagi: Valga läks kaheksa punktiga juhtima (68:60), kui mängida oli jäänud alla viie minuti, ja Pärnu võttis aja maha. Siis rääkis Sadama loots Heiko Rannula pärnakatele minutisel mõttepausil mingi imelise loo, sest mehed tegid platsil 17:0 (!) spurdi ja tüürisid mängu võidusadamasse. 

Võidumeeste resultatiivseim oli Henri Wade-Chatman 21 silmaga. Saimon Sutt lisas 17 punkti ja seitse resultatiivset söötu. Mihkel Kirvese arvele jäi 12 punkti ja üheksa lauapalli. 

Sadam sai nelja kaotuse kõrvale kolmanda võidu ja paikneb liigatabelis üheksandal kohal. Valga on ühe võidu ja viie kaotusega 13.

Pärnu järgmine matš tuleb 4. novembril võõral väljakul Jekabpilsiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles