Galerii: esimene lumi tõi muret ja rõõmu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kogu Pärnumaal ja mujalgi Eestis maha sadanud mitme sentimeetri paksune lumevaip tõi nii muret kui rõõmu.

Rehvivahetusega oodanud autojuhid oli libedatel teedel püsti hädas ja lumi murdis oma raskusega oksi. Lastel seevastu oli lõbu laialt ja siia-sinna kerkisid hooaja esimesed lumememmed.

Ilmateenistuse prognoosi kohaselt langeb öine temperatuur nelja miinuskraadini, homme päeval tuleb õhusooja nullist nelja kraadini.

Politsei soovitab suverehvidega jätta liiklusesse minemata ja eriti ettevaatlik olla varastel hommikutundidel, sest külmakraadid muudavad märjad teed libedaks. 

„Võimalusel jätke oma sõidud tegemata või kasutage ühistransporti. Jalakäijatele tuletan meelde helkuri kandmise kohustust, sest pimedal ajal ja halbade ilmaolude tõttu on nad sõidukijuhtidele raskesti märgatavad. Samuti on viimastel tundidel kõikjal Eestis tuulgi tugevnenud ja tulnud teateid sõiduteedele langenud puudest,“ ütles politsei- ja piirivalveameti vastutav politseiametnik Marko Ild.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles