Esimese lume sulatanud soojalaine jääb lähiajaks püsima

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lähipäevil jätkub nii öösel kui päeval plusskraadidega ilm ning tuleb vihma, aga paistab päikegi.
Lähipäevil jätkub nii öösel kui päeval plusskraadidega ilm ning tuleb vihma, aga paistab päikegi. Foto: Urmas Luik

Lähipäevil jätkub nii öösel kui päeval plusskraadidega ilm, sajab vihma, aga paistab päikegi.

Reede öösel on vahelduva pilvisusega suurema sajuta ilm. Puhub kagu- ja idatuul 3–9, rannikul puhanguti 13 meetrini sekundis. Sooja lubab 3–9 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm, vihmasadu jõuab Lääne-Eestisse ja levib edasi itta. Tuul pöördub lõunasse ja edelasse 5–10, rannikul iiliti 15 meetrit sekundis. Sooja tuleb 8–12 kraadi.

Laupäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Paiguti sajab hoovihma. Puhub edelatuul 5–10, rannikul iiliti 15 meetrit sekundis, hommikul tugevneb. Sooja on 6–10 kraadi. Päeval lubab prognoos pilves selgimistega ilma. Mitmel pool sajab vihma. Puhub edela- ja läänetuul, õhtul lääne- ja loodetuul 5–10, iiliti 14, saartel ja rannikul 9–14, puhanguti 20 meetrini sekundis. Temperatuur jääb kuue ja kümne kraadi vahele.

Pühapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega, suurema sajuta ilm. Puhub lääne- ja loodetuul 5–12, rannikul iiliti 15–18 meetrit sekundis, pärast keskööd nõrgeneb veidi ja pöördub edelasse. Sooja tuleb 1–7 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega, suurema sajuta ilm. Puhub edelatuul 4–10, põhjarannikul puhanguti 14 meetrit sekundis. Sooja on 7–10 kraadi. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles