Ilmajaam lubab hingedepäevaks 13 kraadi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Värviküllane sügisõhtu. Foto on illustreeriv.
Värviküllane sügisõhtu. Foto on illustreeriv. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Ilmateenistuse prognoosi järgi tuleb homme kuni 13 kraadi sooja, kuid pääsu pole vihmasajust.

Öösel on pilves selgimistega ilm. Kohati võib vähest vihma sadada ja on udu. Puhub kagutuul 3–9, rannikul puhanguti 13 meetrit sekundis. Sooja tuleb 4–9 kraadi.

Peipsi järvel puhub kagutuul 4–9 meetrit sekundis ja laine kõrgus jääb 0,4 ja meetri vahele. Paiguti sajab vähest vihma, mitmel pool on udu. Nähtavus on mõõdukas või halb. Sooja tuleb 5–7 kraadi.

Päeval on peamiselt pilves ilm. Vihmasadu jõuab Lääne-Eestisse ja levib edasi kirdesse, sajuvõimalus on väiksem Kagu-Eestis. Puhub kagu- ja lõunatuul 5–10, rannikul iiliti 14 meetrit sekundis, pärastlõunal pöördub järk-järgult edelasse. Sooja on 8–13 kraadi.

Peipsi järvel puhub kagu- ja lõunatuul 4–9 meetrit sekundis. Laine kõrgus jääb 0,4 ja meetri vahele. Paiguti sajab vähest vihma, hommikul on mitmel pool udu. Nähtavus on enamasti mõõdukas. Sooja tuleb 9–11 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles