Sadama korvpallimeeskond alistas võõral väljakul liiga punase laterna

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Sadam vs. Tartu Ülikool
Pärnu Sadam vs. Tartu Ülikool Foto: Urmas Luik

Pärnu Sadama korvpallimeeskond pidi täna Eesti-Läti ühisliigas võõral väljakul seni võiduta Jekabpilsi vastu pingutama kõik 40 minutit, et kirja saada hooaja neljas võit.

Pärnu suutis küll esimese poolaja 15 silmaga võita (55:40), kuid enne otsustavat veerandit tuli koduvõistkond vaid kolme silma kaugusele (62:65). Viis minutit enne matši lõppu oli seis viigiski (71:71), kuid siis tegi Pärnu 14:7 spurdi ja võttis raske 85:78 võidu.

Eelmiseski matšis Valga vastu tehti sotid selgeks viimase viie minutiga, kui tänu 17:0 spurdile suudeti mäng võita.

Pärnu poolel kogusid täna koguni viis mängijat kahekohalise arvu punkte. Resultatiivseim oli Henri Wade-Chatman 18 silmaga. Saimon Sutt lisas 16, Arkadiy Mkrtychyan 15, Mihkel Kirves 12 ja Norman Rüütsalu kümme punkti.

Üleplatsimeheks kerkis 25 punkti, 11 lauapalli ja kuue sööduga lätlaste kapten Jurijs Aleksejevs.

Pärnul on nüüd liigatabelis neli võitu ja neli kaotust. Jekabpilsil seitse allajäämist. Pärnakad mängivad järgmise mängu neljapäeval kodusaalis, kui külla sõidab Riia VEF.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles