Tali jääb veel taevasse: nii öösel kui päeval näitab termomeeter plusskraade

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lähipäevade ilm tuleb soe, kuid vihmast pääsu pole. Seega tasub vihmavari käepärast hoida.
Lähipäevade ilm tuleb soe, kuid vihmast pääsu pole. Seega tasub vihmavari käepärast hoida. Foto: Ants Liigus

Lähipäevadel valitsevad nii ööl kui päeval plusskraadid, samal ajal pole pääsu vihmast.

Reede öösel tuleb pilves ilm. Mitmel pool on udu ja sajab uduvihma. Puhub ida- ja kagutuul kuni kuus meetrit sekundis. Sooja on oodata kaks kuni seitse kraadi. Päevalgi on pilvine. Paiguti sajab uduvihma. Puhub ida- ja kagutuul kolm kuni kaheksa, põhjarannikul õhtul kuni 11 meetrit sekundis. Sooja tuleb viis kuni üheksa kraadi.

Laupäeva öösel valdab samuti pilves ilm. Mitmel pool sajab vähest vihma, kohati on udu. Puhub kagutuul kolm kuni kaheksa, rannikul kuni 11 meetrit sekundis. Õhusooja on kaks kuni seitse, rannikul üheksa kraadi. Päeval on pilves ilm ja mitmel pool sajab vähest vihma. Puhub kagutuul viis kuni kümme, rannikul puhanguti 14 meetrit sekundis. Sooja on neljast üheksa kraadini.

Pühapäeva öösel jätkub pilves ilm. Mõnel pool sajab vähest vihma. Puhub kagutuul viis kuni 11, rannikul iiliti 15 meetrit sekundit. Soojakraade on kaks kuni seitse. Päevalgi on pilves ja kohati sajab nõrka vihma. Puhub kagutuul kuus kuni 12, rannikul 17 meetrit sekundis. Sooja tuleb neljast kaheksa kraadini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles