Partei kinnitas Kivimägi valimistel Pärnumaa esinumbriks

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna juhatus kinnitas riigikogu valimistel kandideerida soovijate piirkondlikud nimekirjad, Pärnumaa valimisnimekirja juhib Toomas Kivimägi.
Reformierakonna juhatus kinnitas riigikogu valimistel kandideerida soovijate piirkondlikud nimekirjad, Pärnumaa valimisnimekirja juhib Toomas Kivimägi. Foto: Lilli Tölp

Reformierakonna juhatus kinnitas riigikogu valimistel kandideerida soovijate piirkondlikud nimekirjad, Pärnumaa valimisnimestikku juhib Toomas Kivimägi.

Valimisringkondade nimekirjades leidub nii palju isikuid, kui on mandaate, peale selle veel kaks nime. Pärnumaal on olnud kaheksa mandaati ehk nimistutes kuni kümme inimest.

Reformierakond plaanibki märtsis parlamendivalimistel panna Pärnumaal välja kümme kandidaati.

“Praeguse seisuga on meie nimekirjas kolm naist ja seitse meest. Loomulikult tahaks alati rohkem naisi näha kandideerimas, aga paraku on nii, et naised eelistavad muid ameteid natuke rohkem kui poliitiku oma,” rääkis Kivimägi mõni päev tagasi Pärnu Postimehele antud intervjuus.

Lõplikult kinnitab erakond valimisnimekirjad oma üldkogul jaanuari keskel.

Reformierakonna ülejäänud piirkondade esinumbrid on Siim Kallas Tallinna Kesklinnas, Lasnamäel ja Pirital, Kristen Michal Tallinnas Haaberstis, Põhja-Tallinnas ja Kristiines, Urmas Paet Mustamäel ja Nõmmel, Kaja Kallas Harju- ja Raplamaal, Kalle Laanet Hiiu-, Lääne- ja Saaremaal, Jürgen Ligi Järva- ja Viljandimaal, Taavi Rõivas Lääne-Virumaal, Eerik-Niiles Kross Ida-Virumaal, Urmas Kruuse Jõgeva- ja Tartumaa, Urmas Klaas Tartus ja Hanno Pevkur Võru-, Valga- ja Põlvamaal.

Riigikogu valimised toimuvad 3. märtsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles