Metro Luminal tähistas Pärnus 30 tegevusaastat

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rokkbänd Metro Luminal, kes tänavu tähistab oma 30 tegevusaastat, andis eile pärnakatele kultuuriklubis Tempel meeleoluka kontserdi. Ettekandele tulid hitid nii aastast 1986 kui kollektiivi uuelt kauamängivalt "Üheksast viieni". 

Ansambel on pärast pikka loomepausi taas laval ja üllatab uudisloominguga. Pool koosseisust on sama mis bändi esimest albumit „Coca-Cola“ (1990) lindistades ehk asutajaliikmete kitarrist Jancise ja bassimees Kalle Nettaniga on liitunud laulja Robin Juhkental ja Metsatöllust lahkunud trummar Marko Atso.

Sadakond rokkmuusika austajat kogunes linna kultuuriklubisse, et tähistada bändi taassündi ja vaadata ühtlasi tagasi möödunud kümnenditesse. 

„Oleme mõistnud, et ansambli eksisteerimine on paljudele oluline. Hea on teha asja, mis on kellelegi vajalik, mitte niisama oma lõbuks,“ rääkis bändi kitarrist ja asutaja Jancis, kelle sõnutsi on pikad loomingulised pausid kujunenud just seetõttu, et koguda mõtteid ja leida inspiratsiooni. „Metro Luminal on kogu oma tegevuse jooksul tegutsenud ikka vaid siis, kui midagi on öelda.“

Copy
Tagasi üles