Pärnumaa Kodukant sõidab Marokosse meeskonnatööd harjutama

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maroko.
Maroko. Foto: Margus Mets

Pärnumaa Kodukandi 16 liiget asuvad novembri lõpus teele Marokosse, et preemiareisil üksteist paremini tundma õppida, tugevdada meeskonna suhteid ja koostööd arendada.

“Reisikulud kannab igaüks ise. Soovime meeskonnatöös ära kasutada kõik võimalused, mida pakub viibimine reisi eri sihtpunktides ja situatsioonides,” rääkis Pärnumaa Kodukandi juhatuse liige Tiina Heidemann.

Reisil loodavad Kodukandi inimesed jõuda paljudsesse põnevatesse sihtkohtadesse nagu Marrakech, Agadir, Fez, Merzouga.

“Maroko on kontrastide maa, võimalus kogeda nii kaootilisust kui rahu. Avastame kohalikku elu, sukeldume teistsugusse argipäeva ja kindlasti toob see päevavalgele lihtsaid ja parasjagu märkamatuid tõdesid iseenda kohta,” selgitas Heidemann. “Näeme palmisalusid ja oaase, metsikuid mägiteid, Sahara kõrbe ja liivadüüne, proovime Maroko kööki, naudime telklaagris traditsioonilist berberi muusikat ja õhtusööki, näeme elu linnas ja külades.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles