Vähekindlustatud lapsed riputasid jõulusoovid puule

Laura Vadam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaal täidetakse 71 lapse jõulusoov.
Pärnumaal täidetakse 71 lapse jõulusoov. Foto: Ardo Kaljuvee

Omavalitsuse sotsiaaltöötajate koostöö tulemusel algatati projekt “Inglipuu”, millega tänavu täidetakse 1330 vähekindlustatud lapse jõuluunistus. Pärnumaal ootab kinki 71 last.

Heategevusliku ettevõtmise algataja Maxima seab 15. novembrist 11. detsembrini üles soovipuu, kust huvi korral saab noppida sedeli, millel kirjas unistuste kingitused.

“Igaühel on võimalus valida täitmiseks just see kingisoov, mis kõige enam südame põksuma paneb. See on suurepärane tunne, kui nii lihtsalt moel saame muuta lapse pühad õnnelikuks,” rääkis kampaanias osalev lauljanna Gerli Padar.

Euroopa vaesuse ja sotsiaalse tõrjutuse vastu võitlemise Eesti võrgustiku juht Kärt Mere peab seesugust projekti jõulude ajal oluliseks. “Kaasinimestest hoolivad heategevuslikud projektid on tänuväärt, sest annavad meie kõige nõrgematele eluks tähtsa tõuke,” leidis Mere.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles