Ilmaprognoos: nädala esimene pool möödub sajuta

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sügis.
Sügis. Foto: Marko Saarm

Eeloleva nädala esimeses pooles määrab Eesti ilma kõrgrõhuala kaguserv, vahelduva eduga paistab päike ja sademeid pole oodata.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu homset pilves selgimistega, suurema sajuta ilm. Puhub kirdetuul 5–11, saartel ja rannikul iiliti 14–17 meetrit sekundis. Õhutemperatuur jääb ühe miinuskraadi ja kolme soojakraadi vahele. Päeval on pilves selgimistega, suurema sajuta ilm. Puhub kirde- ja idatuul 4–9, rannikul puhanguti 12 meetrit sekundis. Sooja tuleb kuni neli kraadi.

Teisipäeva öösel on pilves selgimistega sajuta ilm. Puhub idakaaretuul 2–8, pärast keskööd aga muutlik tuul 1–6 meetrit sekunds. Külmakraadid jäävad ühe ja kuue vahele, rannikul tuleb kohati kuni kaks kraadi sooja. Teisipäeva päeval on pilves selgimistega ja suurema sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul, pärastlõunal valdavalt läänekaaretuul 2–7 meetrit sekundis. 

Kolmapäeva öösel on enamasti pilves, suurema sajuta ilm. Tuul pöördub põhjakaarde ja puhub 3–8 meetrit sekundis. Õhutemperatuur jääb kahe miinuskraadi ja kahe plusskraadi vahele. Päeval on pilves selgimistega, suurema sajuta ilm. Puhub valdavalt läänekaaretuul 3–9 meetrit sekundis. Õhutemperatuur jääb nulli ja kolme kraadi vahele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles