Noor pärnakas võitis rahvusvahelise judoturniiri

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahusvahelise K.Keeraku nimelise laste judopäeva võitja Marcus-Mattias Prii koos treener Asko Loogaga.
Rahusvahelise K.Keeraku nimelise laste judopäeva võitja Marcus-Mattias Prii koos treener Asko Loogaga. Foto: Erakogu

Eile Tartus A. Le Coqi spordihoones 18. K. Keeraku nimelisel rahvusvahelisel laste judopäeval astus üheksal tatamil võistlustulle 572 noorsportlast. 

Peale Eesti judoklubide olid esindatud klubid Venemaalt, Lätist, Leedust, Soomest, Küproselt ja Valgevenest.

Pärnu Samurai judoklubist võistles 11 noort, kellest kolmel õnnestus võita medal.

U12 vanuseklassis (–30 kg) oli osalejaid 19 ning kahe kiire ja efektse võiduga jõudis kindlalt veerandfinaali Samurai tulevikulootus Marcus-Mattias Prii. Seal kulus Asko Looga õpilasel vastase alistamiseks alla minuti, seevastu poolfinaal kujunes tasavägiseks ja võidu tõi matši teises pooles sooritatud heide. Finaalis ei jätnud Prii midagi juhuse hooleks ja noppis turniirivõidu kahe ilusa heitega.

U14 eaklassis võitis Marianne Tornijainen (–36 kg, Samurai) küll valitsevat Eesti meistrit, kuid siis sai jaks otsa ja tuli vastu võtta valus kaotus. Pronksikohtumise pööras Tornijainen siiski enda kasuks ja pälvis kolmanda koha.

U18 klassis alistas Trever Ojala (+90kg, Samurai) alustuseks kahekordse Eesti meistri, kuid soomlase peale hammas veel ei hakanud: tasuks hõbemedal.

56 klubi arvestuses teenis Samurai judoklubi 13. koha. 29 Eesti klubi seas tuli Samurai kolmandaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles