Kirves ja Wade-Chatman vedasid Sadama Kalevi üle võidule

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall.
Korvpall. Foto: MAILIIS OLLINO/PRNPM/EMF

Pärnu Sadama korvpallimeeskond alistas kodusaalis Tallinna Kalev / TLÜ 70:65.

Pärnakad võitsid poolaja viie punktiga (36:31), kuid enne otsustavat neljandikku olid kalevlased ühega peal. Viimasel kümnel minutil näitasid paremat mängu suvepealinlased, kes veerandaja võitsid 21:15 ja tüürisid mängu võidusadamasse. 

Pärnu meeskonna 70 punktist tõid Mihkel Kirves ja Henri Wade-Chatman koguni 41. Eelmise hooaja parim kaitsemängija Kirves panustas 20 silma kõrvale üheksa lauapalli, kolm söötu, kolm vaheltlõiget ja kaks viskeblokeeringut. Wade-Chatmani arvele jäi 21 punkti, viis söötu ja neli lauapalli.

Kalevi poolelt tõi Taylor Stafford 20 ja Janar Talts 15 silma. 

“Jään mänguga üldjoontes rahule, tuli raske võit. Nagu näha siis osa mehed on mentaalselt augus. Loodame, et saime nüüd nagu punni pealt ära. Käike jääb puudu rünnakul, kus praegu ongi vaid kaks meest. Saimon [Sutt] on täiesti augus: visked ebakindlad, palliga ebakindel. Mõõnu tuleb ikka ette,” rääkis Sadama peatreener Heiko Rannula mängujärgses intervjuus.

“Saaremäel peaks olema nädala pärast tagasi ehk BC Kalev/Cramo vastu saab mängida. Drew Urquhartiga on imelik seis: paberite põhjal peaks vigastus olema ravitud, kuid ise ütleb, et veel on valus. Siim-Markus Posti loodame uuel aastal näha,” lisas Rannula.

STATISTIKA

Sadam on Eesti-Läti ühisliigas viie võidu ja kuue kaotusega tabelis üheksas, Kalev kuue võidu ja nelja kaotusega viies.

Pärnu järgmine matš tuleb pühapäeval kodusaalis BC Kalev/Cramoga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles