Vald loosib uute elanike vahel välja kaks traktorit

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääneranna valla elanikuks registreerujate vahel loositakse välja kaks sellist traktoit.
Lääneranna valla elanikuks registreerujate vahel loositakse välja kaks sellist traktoit. Foto: Erakogu

Ehkki siseministeerium on saatnud kõigile täpse aadressita inimestele aprillis ja oktoobris rahvastikuregistris leiduval aadressil e-kirja, ärgitades neid elukohaandmeid täpsustama, pole sellele ülekutsele väga elavalt reageeritud.

Pärnumaa omavalitsused plaanivad aasta viimastel kuudel oma elanikele aadresside täpsustamise vajalikkust meelde tuletada.

Pärnu linnavalitsuse meedianõunik Teet Roosaar märkis, et ametnikud helistavad iga päev täpse aadressita pärnakate telefoninumbritel, mida nad inimese kohta teavad.

„Esialgu ei ole linnavalitsusel kavas aasta lõpus eraldi elanikuks registreerimise kampaaniat korraldada ega inimesi näiteks spaapiletitega peibutada. Eri soodustusi – sünni- ja koolialguse toetuse tõstmine, soodsamad parkimiskaardid, soodsamad bussipiletid – tehakse aasta ringi ja neil on rahvastiku kasvule tunduvalt suurem mõju kui kord aastas kampaaniatel,” seletas Roosaar.

Oma elanikke püüavad telefonitsi teavitada valladki.

Kõige aktiivsemalt kavatseb uusi elanikke meelitada Lääneranna vald, plaanides kampaaniat, kus kõikide inimeste vahel, kes registreerivad enne 1. jaanuari enda elukohaks Lääneranna valla, loositakse välja kaks traktorit T-150K.

Valla avalike suhete spetsialisti Kristina Kuke sõnutsi on mõlemad traktorid olnud kasutuses, kuid on töökorras. 

Vald plaanib panna loosi minevad traktorid Risti-Virtsu maantee äärde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles