Pärnumaale tuli kaks liiklusohutuse auhinda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maanteeamet tunnustab liiklusohutuse edendajaid tänavu seitsmes kategoorias 25 auhinna ja kahe eriauhinnaga.
Maanteeamet tunnustab liiklusohutuse edendajaid tänavu seitsmes kategoorias 25 auhinna ja kahe eriauhinnaga. Foto: Sille Annuk

Maanteeameti tänavuse liiklusohutuse auhinna pälvisid Pärnumaalt lasteaia liiklusväljaku markeerinud ettevõte ja Kilingi-Nõmme gümnaasiumi õpetaja.

Liiklusohutuse sündmuse auhinna pälvis Lääne regioonis RoadWolf OÜ, mis markeeris Pärnu Pöialpoisi lasteaia liikumisväljaku.

Liiklusohutuse õpetaja auhinnaga tunnustati Kilingi-Nõmme gümnaasiumi pedagoogi Terje Pahki.

Maanteeamet annab liiklusohutuse auhindu välja kümnendat korda. Eesmärk on avaldada tunnustust inimestele ja organisatsioonidele, kes oma eeskuju, tööalase või ühiskondliku tegevusega on silma paistnud liiklushariduse korraldamise või liiklusohutuse arendamisega.

Juubeliaastal tunnustatakse peale silmapaistva kohaliku omavalitsuse, üleriigilise eeskuju, vastutustundliku ettevõtte, õpetajate, sündmuste ja koostööpartnerite aasta üllatajaid ja antakse välja eriauhinnad.

„Igal aastal jõuab meieni nii säravaid tudengite lõputöid kui kodanikualgatusi, mis väärivad kindlasti suurt kummardust kõigilt liiklejatelt. Sel aastal otsustasimegi need säravad tähed koondada kategooriasse „Aasta üllataja”,” selgitas maanteeameti ennetustöö osakonna ekspert Kerli Tallo.

Kokku antakse seitsmes kategoorias 25 auhinda ja kaks eriauhinda.

Tunnustuse saajad valis välja maanteeameti komisjon. Auhinnad antakse üle pidulikul vastuvõtul 6. detsembril Harjumaal Ruhe rannamajas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles