Galerii: Eesti parim kossutiim tegi Pärnus kiiresti sotid selgeks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuigi pärnakad võitlesid isuga ja pakkusid efektseid sooritusigi, ei paistnud täna kordagi, et sünnib korvpalliime. Tugevam võttis oma.

Pärnu Sadama nimeline korvpallimeeskond pidi tunnistama täna õhtul kodusaalis Eesti ja Läti ühisliigas pealinna klubi BC Kalev/Cramo veenvat paremust, kaotades mängu 66:93.

Kolmepunktijoone tagant korvivõrku sahistades avas skoori BC Kalev/Cramo Pärnust pärit pallur Kristjan Kangur. Kolm punkti oli ühtlasi mängu väikseim vahe. Juhtima ei läinud suvepealinlased kordagi.

Esimese veerandi kaotas kodutiim 13:32. Teist veerandit alustas Eesti parim korvpallimeeskond sealt, kus esimese perioodi lõpus pooleli jäi. Poolajapausile mindi BC Kalev/Cramo 52:28 eduseisul. Enne viimase veerandaja algust oli seis 46:76.

Pärnu tulemuslikem oli 13 punktiga Henri Wade-Chatman. Mihkel Kirves ja Saimon Sutt viskasid vastavalt 11 ja kümme punkti. Rannar Raap kogus protokolli üheksa tulemuslikku söötu.

Võitjate resultatiivseim oli 18 punktiga Kristjan Kitsing. Kangur viskas 17 punkti.

BC Kalev/Cramo on kümne võidu ja ühe kaotusega liiga liider. Pärnu Sadam on viie võidu ja seitsme kaotusega 15 tiimi konkurentsis üheksas.

8. detsembril mängib Pärnu kodusaalis Raplaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles