Siiri Erala: Konfliktis unustatud

Siiri Erala
, arvamustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rääma koolis vinduvasse konflikti direktori ja õpetajate vahel on kistud õpilasedki. Kooli omanik - Pärnu linn - pole olukorra lahendamisega toime tulnud.
Rääma koolis vinduvasse konflikti direktori ja õpetajate vahel on kistud õpilasedki. Kooli omanik - Pärnu linn - pole olukorra lahendamisega toime tulnud. Foto: Urmas Luik

Tänases lehes ilmub järjekorras kolmas lugu, mis käsitleb pingelist olukorda Pärnu Rääma põhikoolis. Kõiki eelmisi kajastusi ja sellegi loo sündi on saatnud asjaosaliste pretensioonid. Samuti on kõlanud küsimus, miks me kooli rahule ei jäta.

Minagi tahaks, et meil ei oleks põhjust ­Räämal vinduvast konfliktist kirjutada. Et poleks olnud eelmist ega kevadel esimestki lugu.

Normaalne, kui koolipere maandaks oma sisepinged eos. Kuna olukorda pole suudetud väga pika aja jooksul lahen­dada ja see on mõjutanud nii töötajaskonda kui õpilasi, oleme teinud otsuse, et teema vajab avalikku kajastamist. Seda enam, et pingetest on olnud teadlikud nii linn kui haridusministeerium ehk need, kel lasub järelevalve kohustus, otsustusõigus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles