Lottemaa pani laulud plaadile

Kristo Niglas
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lottemaal on valminud plaat.
Lottemaal on valminud plaat. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Lottemaa teemapargi musikaalsed tegelased on kahe aasta jooksul kirjutatud lood kõrvetanud plaadile.

“Viimastel hooaegadel on olnud hästi musikaalsed näitlejad, mis on viinud selleni, et lõpuks on plaat valmis,” sõnas Lottemaa programmijuht Hana Kivi. Kauamängiva valmimine ja salvestamine võttis kaks hooaega.

Sellele on mahtunud 13 lugu ja välja on valitud tema hinnangul parimatest parimad lood. “Peategelastest on plaadile saanud Lotte, Alberti ja Klausi laulud, kuid enamik on ikkagi sellised meeskonnalaulud, kus on esindatud rohkem tegelasi,” iseloomustas ta. Kõige pikem, umbes kuueminutine lugu plaadil on “Lottemaa hümn”. Seal saavad sõna peaaegu kõik teemapargi tegelased. Ülejäänud palad on paar minutit pikad. 

Detsembri teises pooles on Lottemaal avatud jõulumaa. Taas on Janno Põldmaa kirjutanud lavastused, mis Kivi sõnutsi on niisama hoogsad ja naljakad nagu eelmistel aastatel. Samuti toimub kord päevas kontsert, kus esitatakse plaadile jõudnud laule.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles