Uue aasta kriitiline eelarve

Kalev Vilgats
, Pärnu Postimehe arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järgmise aasta riigieelarve sai opositsioonilt kõvasti säru. Ülearu õnnelikud ei olnud ka võimuliitu kuuluvad isamaalased.
Järgmise aasta riigieelarve sai opositsioonilt kõvasti säru. Ülearu õnnelikud ei olnud ka võimuliitu kuuluvad isamaalased. Foto: Sander Ilvest

Riigikogu eilselt istungilt ei selgunudki, kas keegi üldse peale Keskerakonna ja sotside oli rahul järgmise aasta eelarvega. Istungieelsest infotunnist võis kuulda, et isegi võimuliitu kuuluv rahandusminister Toomas Tõniste oli kriitiline, eriti selle suhtes, mis puudutas katuseraha. Vastaspool tunnustas Tõnistet vähemalt sellegi eest, et erinevalt peaministrist ta tunnistab katuseraha probleemi.

Reformierakond oli ootuspäraselt eelarve vastu. Nende fraktsiooni esimees Jürgen Ligi nimetas eelarvet ambitsioonituks ega jäänud rahule sellega, et juba prognoositavateks halvemateks aegadeks jätab valitsus valmistumata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles