Ajakirjanikud otse-eetris viimasest Pärnu rongist ja jõuluaegsest heategevusest

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimane rong Pärnust Lelleni.
Viimane rong Pärnust Lelleni. Foto: Urmas Luik

Tre Raadio ja Pärnu Postimehe ajakirjanikud Regina Jaakson, Lauri Habakuk ja Raido Keskküla rääkisid saates “Aktuaalne Pärnumaal” Pärnu rongiühenduse katkemisest ja jõulueelse aja heategevuskampaaniatest.

Habakuk ja Keskküla, kes mõlemad viimase Pärnust väljunud rongiga Lelleni sõitsid, leidsid, et püsisõitjaid peaaegu ei õnnestunud sel päeval reisivagunitest leida. Palju oli lustisõitjaid, kes kasutasid viimast võimalust raudruunaga kihutada, kuid rongi jagus samuti hulganisti ühe erakonna agitaatoreid, kes oma agressiivsusega häirisid sõitjaid.

Hiljutise toidupanga kogumiskampaania valguses arutleti jõuluaegsete heategevusprojektide üle laiemalt ja jõuti arusaamale, et head võiks teha aasta läbi.

Habakuk tutvustas veel Pärnu Postimehe laupäevase lehe suurt intervjuud, mille peategelane on palju kõmu tekitanud poliitik Indrek Tarand. Milliseid põnevaid lugusid Tarandil Pärnu kohta rääkida oli, saab lugeda homsest ajalehest.

“Aktuaalne Pärnumaal” on eetris igal reedel kell 11.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles