Dementsete teenus ei nörrita

Kalev Vilgats
, Pärnu Postimehe arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Umbes 800 eakat, kes kasutavad päevakeskuse kaht saali, pole rahul linnavalitsuse otsusega lahendada dementsete päevahoid ühe nende kasutuses oleva saali ümberehitamisega. Kas Pärnu linnal on tõesti selline ruumipuudus?
Umbes 800 eakat, kes kasutavad päevakeskuse kaht saali, pole rahul linnavalitsuse otsusega lahendada dementsete päevahoid ühe nende kasutuses oleva saali ümberehitamisega. Kas Pärnu linnal on tõesti selline ruumipuudus? Foto: Mailiis Ollino

Pärnu Postimehes 15. novembril ilmunud artikli pealkiri on eksitav. Eakaid ei nörrita dementsete teenuse tulek (vt “Dementsete teenuse tulek nörritab eakaid”, PP 15.11). Dementsed on üks osa eakatest. Probleem on selles, et Euroopa raha tahetakse kasutada millegi suurepärase ja korrasoleva lõhkumiseks.

Eakaid kui dementsete teenuse tulevasi tarbijaid häirib, et seda kavatsetakse pakkuda sobimatul viisil. Keegi ei arva ju, et kümme hoiukohta on dementsete teenuse lahendus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles