Galerii: Lottemaal tänati riigi juubeliaasta laste- ja noorteprogrammi eestvedajaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna pandi Pärnumaal Lottemaa teemapargis punkt "Eesti Vabariik 100" laste- ja noorteprogrammile ja tänati selle eestvedajaid. Kokku on "EV 100" laste- ja noorteprogrammis ligikaudu 840 sündmust, suurematest noortele pühendatud algatustest on juubeliperioodil osa saanud kokku üle 200 000 inimese.

"EV 100" programmi juhi Maarja-Liisa Soe sõnade kohaselt on "EV 100" laste- ja noorteprogramm toonud juubeliperioodil rõõmu sadadele tuhandetele Eesti tulevikutegijatele. „Seda rõõmu jätkub aga pikemakski, sest paljud noortele ja lastele pühendatud juubelikingitused kannavad endas pikaajalist mõju,” märkis ta.

Laste- ja noorteprogrammi suuremad algatused on näiteks „Laste Vabariik“, „Eesti 100 tamme“, „Igal lapsel oma pill“ ja „100 e-külalistundi“.

Ühe viimase suure kingitusena lastele ilmub jaanuaris "EV 100" film „Lotte ja kadunud lohed“, mille uut tegelaskuju Roosit lõpetamisel tervitati ja Lotte väikesele õele Roosile andis sünnitunnistuse Eesti lasteombudsman, õiguskantsler Ülle Madise.

Ühtlasi avati täna Lottemaa teemapargi jõuluhooaeg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles