Kerge keelepeks kruvib finaali eel ootust

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märtsis kaotasid Pärnu ja Avo Keel (näoga) Kuressaares Balti liiga finaalis Saaremaale ja Urmas Talile. Kas ülehomme koidab samas tasumise tund?
Märtsis kaotasid Pärnu ja Avo Keel (näoga) Kuressaares Balti liiga finaalis Saaremaale ja Urmas Talile. Kas ülehomme koidab samas tasumise tund? Foto: Mihkel Maripuu

Ülehomme mängitakse Kuressaares välja koduse võrkpallihooaja esimene trofee. Kui Saaremaa saab karikafinaalis Pärnust jagu, jätkub Urmas Tali juhendatava meeskonna mullune kolm tiitlit toonud võidumarss. Või suudavad Avo Keel ja Pärnu võtta kevadise Credit24 kullamängu 2:3 kaotuse eest revanši ja ise paariaastase pausi järel (2016 võideti nii karikas kui toonane Saja liiga) aujärjele tõusta?

«Finaal on finaal. Mäng, mida oleme oodanud ja millega kaasneb positiivne elevus. Seda enam, et saame tulla oma publiku ette. Tahes-tahtmata on häälestumine tavalisest põhiturniiri mängust või karika poolfinaalist erinev,» ei hakanud Tali heitluse kaalu maha salgama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles