Jekabpils pakkus Sadamale viskekontserti, kuid pärnakate pillid olid häälest ära

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Sadam
Pärnu Sadam Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Pärnu Sadama korvpallimeeskond jäi Eesti-Läti ühisliigas seni ainult kaotusi tunnistanud Jekabpilsi tiimi vastu poolajaks kaotusseisu, kuid tõi viimase veerandiga kohustusliku võidu siiski koju.

Kui mängu avaveerandi järel õnnestus pärnakatel vastaseid punktiga edestada (20:19), läksid suurele vaheajale võitjatena lätlased (35:39).

Kolmandal veerandil suutis Pärnu meeskond vahet punkti võrra vähendada (48:51). Sadam kallutas mängu enda kasuks viimase perioodiga, võites selle 28:16 ja kogu mängu 76:67.

Sadama meeskond sai mängu jooksul tervenisti 77 viset, millest rõnga läbis vaid 30. Vastane tegi 46 pealeviset ja tabas neist 22. Pallikaotusi kogunes Pärnu tiimil seitse, Jekabpilsil 23.

Suvepealinna meeskonna äsjane täiendus Demetre Rivers tõi omadele parima skooritegijana 21 punkti ja võttis kolm lauapalli. Mihkel Kirves tegi kaksikduubli, visates 14 punkti ja võttes kümme lauapalli.

Jekabpilsi suurim korvikütt oli 18 punktiga Jurijs Aleksejevs.

Pärnu meeskonnal on turniiritabelis seitse võitu ja kaheksa kaotust, mis annab kaheksanda koha. Jekabpils hoiab 13 kaotusega viimast, 15. kohta.

Pärnu Sadama järgmine mäng on 26. detsembril võõrsil Riia VEFi vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles