Jõuluturniiril esindavad Pärnut motomees ja sõudjad

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu motoklubi krossiäss Harri Kullas võistleb jõuluturniiril Türi piiga Kadri Ehamäega.
Pärnu motoklubi krossiäss Harri Kullas võistleb jõuluturniiril Türi piiga Kadri Ehamäega. Foto: Rauno Kais

Järgmisel kolmapäeval võtavad Eesti eri alade edukad sportlased Kuressaare spordikeskuses mõõtu segapaaride heategevuslikul Honda spordikuulsuste jõuluturniiril.

Traditsioonilise võistluse kavas on vehklemine, raskuse hoidmine, joonejooks, puhuriga ketsi tagaajamine ja rippumine.

Pärnakatest kutsuti jõuluturniirile sõudjad Greta Jaanson ja Tõnu Endrekson. Tehnikasportlasi esindavad Pärnu motoklubi krossiäss Harri Kullas ja Türi piiga Kadri Ehamäe. Teistes paarides astuvad üles Katrina Lehis ja Nikolai Novosjolov (vehklemine), Arida Muru ja Raigo Kuusnõmm (fitness), Elizabeth Jõgi ja Kert Keskpaik (rulluisutamine), Greete Steinburg ja Mihkel Räim (jalgrattasport), Kaisa Õunpuu ja Johannes Treiel (võrkpall/kergejõustik) ning Kristina Kuusk ja Ken Torn (vehklemine/autosport).

“Juba 14. jõuluturniirile lisavad tublisti vürtsi kaks põnevat vehklemisduelli,” rääkis turniiri pressiesindaja Rauno Kais. “Esimene neist on tänavuse Euroopa meistrivõistluste finaali korduskohtumine kulla võitnud Katrina Lehise ja hõbedale tulnud Kristina Kuuse vahel. Teises matšis lähevad vastamisi kettaheitja Gerd Kanter ja sõudja Allar Raja. Meeleolukat spordiõhtut juhib Ott Kiivikas, kes kureerib samuti oksjoni, mille tulud lähevad “Jõulutunneli” kaudu SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondile.”

Väärib meenutamist, et esimese spordikuulsuste heategevusliku jõuluturniiri korraldasid 2005. aastal Rakveres Laansoo Motokross Team ja AS Kuma. Toona panid võimed proovile Andrus Värnik, Indrek Pertelson, Urmo Aava, Pavo Raudsepp, Ain-Alar Juhanson, Tanel Leok, Hanno Velt, Kristjan Rahnu, Riho-Bruno Bramanis, Aleksei Budõlin, Juss Laansoo ja Tarmo Neemelo. Korvpalli viskevõistlusel “Kuldkäsi 2005” osalesid Martin Müürsepp, Heino Enden, Rauno Pehka, Aivar Kuusmaa ja Tallinna linnapea Jüri Ratas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles