Margus Kukk: Kuidas leida ruttu juhti?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saarde vallavanem Indrek Talts otsustas peale aastat ametis valla juhtimisest loobuda. Uue juhi leidmiseks peetavatesse konsultatsioonidesse pole aga kaasatud kõiki volikogus esindatud jõude.
Saarde vallavanem Indrek Talts otsustas peale aastat ametis valla juhtimisest loobuda. Uue juhi leidmiseks peetavatesse konsultatsioonidesse pole aga kaasatud kõiki volikogus esindatud jõude. Foto: Urmas Luik

Pärnu Postimehe 21. detsembri artikli pealkirja “Saarde loodab leida uue vallajuhi paari kuu jooksul” kohta võiks küsida Saarde vallavolikogu esimehelt, kuidas vallajuhi leidmise konsultatsioonid volikogus esindatud jõududega välja näevad.

Olen üle aasta olnud Saarde volikogus, ent siiani pole mind kui üht valimisliitudega võrdset poolt kordagi neisse kõnelustesse kaasatud.

Kaasamisest on varemgi juttu olnud. Mitu volikogu liiget tegid enne tselluloositehase arendajatega kohtumist avalduse, et soovivad kohtumisel osaleda. See variant ei sobinud sugugi. Vaid volikogu istungil ülikiires tempos valminud eelnõu puhul sai hääletamisel kaasa rääkida. Nii see kordub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles