Alguses ei saa vedama, pärast pidama? Vaprus lõpetas aastalõputurniiri kolme võiduga

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: Elmo Riig / Sakala

Järgmisel murujalgpallihooajal esiliigas palliv Pärnu Vaprus mängis traditsioonilisel aastalõputurniiril veel tippseltskonnas, kus kümne satsi seas saavutas viienda koha. 

Avapäeval ühe võidu ja kolm kaotust saanud Vaprad Karud sattusid teisel päeval hoogu, võites neli ja kaotades ühe mängu. Kui Viljandi Tulevikule jäädi 1:4 alla, siis FC Elva alistati 6:0, FCI Levadia 2:0 ja FC Kuressaare 1:0 ja Nõmme Kalju 7:0.

Pärnu suurim väravakütt oli Ronaldo Tiismaa viie väravaga. Magnus Villota, Kristen Saarts ja Tõnis Vihmoja lisasid kolm tabamust. 

Turniiri võitjaks tuli FC Flora, kes punktiga edestas Narva Transi ja kuuega Kuressaaret. Turniiri parim väravakütt oli Aleksandr Zakarliuka (JK Narva Trans) kaheksa tabamusega. Parimaks väravavahiks valiti Magnus Karofeld (Tallinna FC Flora) ja parimaks mängijaks Sander Laht (FC Kuressaare).

Naiste meistriliiga aastalõputurniiril pidi Pärnu jalgpalliklubi leppima neljanda kohaga, kui pronksimatšis jäädi 1:3 alla FC Levadiale. Evelyn Šilina lõi pärnakate parimana neli väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles