Politsei lahendas aastavahetusel taas peretülisid

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseil tuli aastavahetusel taas perevägivalla juhtumitega tegeleda.
Politseil tuli aastavahetusel taas perevägivalla juhtumitega tegeleda. Foto: Kristjan Teedema

Vana aasta viimasel ja uue esimesel päeval tuli Pärnu politseinikel lahendada kolme perevägivallajuhtumit, milles inimesed said viga. Kokku reageeris politsei 11 lähisuhtevägivalla juhtumile. Samuti uurib politsei üht autovargust ja elumajja tungimist.

Lääne prefektuuri pressiesindaja Kristi Raidla teatel sai politsei 31. detsembril teate, et Sindis lõi 49aastane mees oma 44aastast elukaaslast, kes viidi haiglasse.

Samal päeval kasutas Pärnus Haapsalu maanteel 43aastane mees alkoholitarvitamise käigus vägivalda oma 39aastase elukaaslase kallal, kes samuti sai viga. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Aasta esimesel päeval tuli politseile teade Põhja-Pärnumaa vallast, kus 47aastane mees lõi oma 30aastast kunagist elukaaslast, kes sai viga.

Läinud aasta viimasel päeval varastati Põhja-Pärnumaa valla Säästla külast sõiduauto BMW. Politsei teatel on kahju 1500 eurot.

Uusaastal anti politseile teada, et Pärnus Kastani põik tänavas on purustatud eramu aken ja sealtkaudu sisse tungitud. Tekitatud kahju veel selgub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles