Ilm pöörab taas sajule ja teedel on jäiteoht

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suuremad teed olid täna pärastlõunal valdavalt soolamärjad, kuid õhtul ja ööl vastu reedet hakkab sadama lund ning peale saju on teedel jäiteoht.
Suuremad teed olid täna pärastlõunal valdavalt soolamärjad, kuid õhtul ja ööl vastu reedet hakkab sadama lund ning peale saju on teedel jäiteoht. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Maanteeameti teatel olid suuremad teed täna pärastlõunal valdavalt soolamärjad, kuid õhtul ja ööl vastu reedet hakkab sadama lund ning peale saju valitseb teedel jäiteoht.

Pärastlõunal on teekatted põhi- ja suurematel tugiteedel valdavalt soolaniisked või -märjad. Sõidujälgede vahel on ka suuremad teed paljudes kohtades soolalumesegused, hõredama liiklusega teed võivad olla lumised. Mitmel pool tuleb ette pinnatuisku, teedel võib olla tuisuvaale. Ilm on sajuta ja nähtavus teedel hea.

Prognoosi kohaselt püsib õhtul suurema sajuta külm ilm. Pilvisus tiheneb taas öösel, pärast keskööd hakkab Loode-Eestist alates lund ja lörtsi sadama. Kohati tuiskab. Hommikuks katab sadu Eesti lääneosa, kuid sadu ei ole väga tugev.

Peale saju valitseb jäiteoht. Saartel tõuseb õhutemperatuur hommikuks kohati üle nulli, mujal jääb selgelt miinuspoolele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles