Lähipäevad pakuvad nii korralikku pakast kui ka plusskraade

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jääpurikad.
Jääpurikad. Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Lähipäevad pakuvad öösiti korralikke miinuskraade, päeviti näitab aga termomeeter kohati väheseid plusskraade. 

Neljapäeva öösel on pilves ilm ja mitmel pool sajab lund. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Külma on 4-9, Kagu-Eestis kuni 12 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab kerget lund. Päeva jooksul pöördub tuul edelasse ja läände, puhudes 2-8 m/s. Külma on 3-8, Kagu-Eestis kuni 12 kraadi. 

Reede öösel pilvisus tiheneb. Lund sajab peamiselt Loode- ja Põhja-Eestis ning kohati tuiskab. Edelatuul tugevneb 6-12, puhanguti 14, rannikul kuni 17 m/s. Külma on 1-7, Kagu-Eestis kuni 12 kraadi. Päeval on pilves ilm. Sajab lund ja lörtsi, Lääne-Eestis ka vihma. Puhub edelatuul 6-12, puhanguti 14, rannikul kuni 17 m/s, keskpäeva paiku tuul nõrgeneb. Saartel pöördub pärastlõunal tuul loodesse ja õhtu poole algab uus tugevnemine. Õhutemperatuur tõuseb Lääne-Eestis vahemikku 0 kuni +3 kraadi, Ida-Eestis 0 kuni -3 kraadi. 

Laupäeva öösel on vahelduv pilvisus ja kohati sajab lund. Puhub loodetuul 5-12, rannikul puhanguti 17 m/s. Õhutemperatuur on sisemaal vahemikus 0 kuni -5, saartel ja rannikul 0 kuni +3 kraadi. Päeval on vahelduv pilvisus ja kohati on lumehood. Puhub loodetuul 4-10, rannikul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on sisemaal vahemikus 0 kuni -5, saartel ja rannikul 0 kuni +3 kraadi. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles