Laura Vadam: Tänapäeva noor ei talu bullshit’i. Seda need valimiskampaaniad aga on. (10)

Laura Vadam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuidas jõuda noorte valijateni? Läbimõeldult, lihtsalt, vingerpussideta, uuenduslikult, arusaadavalt. Aga kui ei teata isegi seda, kes on Eesti riigis kõrgeim võimu kandja?
Kuidas jõuda noorte valijateni? Läbimõeldult, lihtsalt, vingerpussideta, uuenduslikult, arusaadavalt. Aga kui ei teata isegi seda, kes on Eesti riigis kõrgeim võimu kandja? Foto: Urmas Luik

Ma ei ole mitte kunagi ­valimas käinud. Jah, olen üks neid ükskõikseid noori, keda Eesti ­tulevik ei huvita. Nii vist minusuguseid ju kirutakse. “Sellepärast ei muutugi midagi, sest (noored) ei hääleta!” Minu vabandus on, et elasin välismaal.

Tänapäeva noor ei talu aga bullshit’i. Sõna otseses mõttes. Seda need valimiskampaaniad aga on. Keskerakond ihkab õiglast riiki, EKRE sõnutsi on iga küsimuse vastus “rahvas” ja nii edasi. Näeme säravkollast, metsarohelist, lipusinist ja kenasti ritta pandud ­sõnu, ent kas see kõnetab? Mind ega mu eakaaslasi küll mitte.

Ausalt öeldes on kõrini neist pensioni-, rändeleppe- ja transporditeemadest.

Kommentaarid (10)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles