Selgusid Lääneranna valla traktoriloosi võitjad

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääneranna valla elanikuks registreerunute vahel loositi välja selline traktor.
Lääneranna valla elanikuks registreerunute vahel loositi välja selline traktor. Foto: Erakogu

Täna loositi Lääneranna vallas välja kaks traktorit T-150K, neist üks aasta lõpul elanikuks registreerunute ja teine kõigi vallaelanike vahel.

Mullu detsembris korraldas Lääneranna vallavalitsus elanikuks registreerimise kampaania – auhinnaks kaks ratastraktorit T-150K. Masina hinnanguline väärtus on 1500–4000 eurot.

Originaalsusega silma paistnud kampaania osutus igati edukaks: peale üleriigilise meediatähelepanu sai vald napi 31 päevaga 48 elanikku.

Vastavalt kampaania tingimustele loositi esimene auhind välja nende vahel, kes esitasid elukohateate perioodil 1.–31. detsember 2018 ja alanud aasta 1. jaanuari seisuga elavad rahvastikuregistri andmetel Lääneranna vallas. Võitja valiti välja laste loosimasinaga ja selleks osutus Ivo Rauksi külast.

“Olime juba ammu mõelnud ennast ema tallu sisse kirjutada ja kui kampaania tuli, andiski see tõuke sissekirjutus ära teha,” rääkis Ivo. “Kui vanemad sinna kolivad, siis vaatame edasi, mida taluga edasi teeme. Plaanid on suured, aga praegu veel midagi kindlat ei ole,” kommenteeris ta traktori kasutuselevõttu talus.

Teine traktor loositi välja kõigi nende vahel, kelle elukoht on tänavu 1. jaanuari seisuga registri järgi Lääneranna vald. Loosiõnn naeratas seekord 5335 elaniku hulgast Peetrile Kõima külast. Loosimises ei saanud osaleda vallavalitsuse töötajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles