Korvpallurid kaotasid pingelise matši lätlastele, kreeklane saadetakse koju

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall.
Korvpall. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Pärnu Sadama korvpallimeeskond andis Eesti-Läti ühisliigas kõva lahingu liiga neljandale, BK Ogrele, kuid kaotas 79:86.

Kohalik tiim alustas koosseisus Henri Wade-Chatman, Saimon Sutt, Mihkel Kirves, Demetre Rivers ja Karl-Martin Kask.

Pärnu võitis avaveerandi 22:20, ent jäi teise perioodi keskel kümnega (27:37) taha. Siiski suudeti Kirvese 14 silma najal poolajapausiks vahe vähendada kolme punktini (40:43). Teisel poolajal võrdsete heitlus jätkus ja otsustava veerandi eel juhtis Pärnu kolmega (63:60). 

Viimase perioodi alguses tegi Rivers minutiga kaks ebasportlikku viga ja tema mäng oli mängitud. Viiega juhtinud Pärnu andis initsiatiivi käest ja Ogre pääses viis minutit enne mängu lõppu kuuega (69:75) ette. 42 sekundit enne mängu lõppu tulid suvepealinlased veel kolme punkti kaugusele, ent lähemale ei jõudnud. 

36 minutit platsil rassinud Kirvese kontosse kogunes 23 silma ja 11 lauapalli. Viimasel veerandajal üle keenud Riversi arvele kanti hea visketabavuse juures 22 punkti. Sutt lisas 17 silma. Halb viskepäev (2/14) oli Wade-Chatmanil, kes kogus kaheksa punkti. 

Sadama peatreener Heiko Rannula andis mängujärgses intervjuus mõista, et kreeklase Ionnis Toziosega lähevad teed lahku. 209sentimeetrine keskmängija ei suutnud kahes matšis suvepealinna tiimile midagi juurde anda. Kahe mänguga jäid tema keskmisteks näitajateks 11 minutit, kolm punkti ja kaks lauapalli. 

Pärnu jätkab kümnendal, Ogre neljandal kohal. Sadama järgmine matš tuleb 27. veebruaril kodusaalis Liepājaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles