Galerii: võrkpallurid ei andnud kodusaalis lätlastele võimaluse poegagi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu võrkpalliklubi võõrustas täna Credit24 meistriliigas tabeli lõppu jäävat Daugavpilsi Ülikooli ja võitis veenvalt 3:0. Hooaja avamängus jäid pärnakad samale vastasele 1:3 alla.

Pärnu alustas võimsalt ja juhtis avageimi keskel 17:7. Perioodi lõpuski polnud võitjas kahtlust: 25:14. Teises geimis kordus sama: kohalikud läksid 17:7 ette ja võitsid 25:13. Viimases geimiski võitlesid pärnakad sisse kiire algedu, mida hoidsid lõpuni. 25:18.

Pärnu peatreener Avo Keel jagas täna mänguaega neilegi, kes muidu esimest viiulit ei mängi. Kogu mängu müttasid platsil noor sidemängija Richard Voogel ja nurgaründaja Atvars Ožolins, kes algrivistuses asendasid vastavalt Martti Keelt ja Ilja Kovaljovi. Kõvasti mänguaega teenis ka Edgar Maier.

Pärnu suurim punktitooja oli Ožolins, kelle arvele kogunes 12 silma (+9). Chizoba Neves Atu lisas üheksa (+6) ja Maier seitse (+3) punkti. Suvepealinlased panid täna koguni 15 blokki, neist neli Maierilt.

Suvepealinlased on heas hoos: viimasest kaheksast matšist on võidetud seitse. Eelmisel nädalal põrmustati liiga liider Bigbank Tartugi. Liigatabelis annab üheksa võitu ja viis kaotust viienda koha.

Pärnakate järgmine matš tuleb juba homme, kui kodusaalis võõrustatakse Jēkabpilsi Lūšit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles