Pärnu hankis korvi alla jõudu juurde

Toimetas Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Alton.
Justin Alton. Foto: Pärnu esindusmeeskond / Facebook

Pärnu Sadama korvpallimeeskond andis oma Facebooki leheküljel teada, et palkas ameeriklasest korvialuse jõu Justin Alstoni.

Bostoni Ülikoolist tulnud Alston on 24-aastane ja 203 cm pikkune tsenter. Pärast ülikooli lõppu võttis ta oma esimese profihooaja vastu Saksamaa esiliigaklubis Trier Gladiators, kus olid ta keskmised näitajad mängu kohta 12 punkti ja kuius lauapalli.

Käimasoleval hooajal pallis Alston Ungari A divisjonis Pecsi VSK-Veolia klubis, kuid vigastas enne ametlikke mänge jalga ning poolte kokkuleppel lendas ta tagasi kodumaale. 

Jalavigastus andis võimaluse Pärnu Sadama peatreeneril teha mehele veidi mõistlikum pakkumine kui hooaja algul ning sõlmiti leping. Alstoni jalg on Pärnu Sadama korvpalliklubi sõnul paranenud ja ta on valmis meeskonna ankrut vedama.

«Nagu ikka hea mängija saamiseks tuleb väike risk võtta, kvaliteeti on temas piisavalt, hetkevorm väike küsimärk,» sõnas Pärnu Sadama peatreener Heiko Rannula.

Alstoni enda kommentaar Tallinna lennujaamas oli, et ta on hoidnud end vormis ja augustis saadud vigastus teda ei kimbuta.

Pärnu asub Eesti-Läti korvpalliliigas üheksa võidu ja 11 kaotusega viimasel play-off’i viival ehk kaheksandal kohal. Järgmise mängu peab Pärnu neljapäeval, 7. veebruaril võõrsil lähirivaal Rapla Avis Utilitase vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles