Ilmataat muutis vutistaadionid pastlahokiplatsideks

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehkki pilve piirilt paistab Mai tänava kunstmurustaadion lumehangede vahel kui kena roheline oaas, on pakane muutnud selle uisuplatsiks, kus jalgpalli mängida ei saa.
Ehkki pilve piirilt paistab Mai tänava kunstmurustaadion lumehangede vahel kui kena roheline oaas, on pakane muutnud selle uisuplatsiks, kus jalgpalli mängida ei saa. Foto: Mailiis Ollino

Pärnumaa jalgpallurid ootavad pikisilmi suusailma halvenemist, sest paari nädala eest sulale järgnenud pakane muutis kunstmuruväljakud nii libedaks, et seal saab küll edukalt pastla­hokit harrastada, kuid jalgpalli mängides murrab kondid.

Pärnus Mai kooli juures tehiskattega väljakul treeniva Pärnu Vapruse esindusmeeskonna ja noortetreeneri Taavi Midenbriti sõnutsi on pealtnäha ilus ja roheline plats jalgpalli mängimiseks praegu täiesti kõlbmatu.

“Igasugune jalgpallialane tegevus on seal välistatud,” kinnitas Midenbritt. “Proovisime platsil üle nädala trenni teha, et saada palli- ja väljakutunnetust, kuid ühtegi kiiremat liigutust ega suunamuutust seal libisemata teha ei õnnestunud. Kümmekonna minuti proovimise järel jätsime asja katki. Üks mängijaid sai kerge vigastuse ilma kontaktita.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles