Jahimaja põles maha

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaspar Pokk/Kanal 2

Eile õhtul kell 20.40 teatati häirekeskusele, et Ambla vallas Reineveres põleb ühekordne kivist hoone. Teataja sõnul oli leeke juba katuse alt näha.

Sündmuskohale jõudnud päästjad leidsid eest lausleekides põleva jahimaja.
Operatiivkorrapidaja Indrek Ammeri sõnul sai tulekahju alguse saunast. See ruum sai ka kõige tõsisemaid kahjustusi. Katuse alt levinud leegid jõudsid kahjustada ka kõrval olevaid puhke- ja eluruume. Need said põhiliselt suitsu- ja kuumakahjustusi.

Kohapeal viibinud Kanal 2 ajakirjanik Kaspar Pokk ütles, et samal ajal, kui päästjad maja kustutasid, jõudis sinna ka soomlasest omanik, kes oli tulekahju puhkemise hetkel jahimeestest sõpradega metsas. Õnnetuse hetkel ühtegi inimest hoones ei olnud.
Sauna kõrval asunud ruumides oli tulekahju hetkel niivõrd tugev kuumus, et seina külge kinnitatud jahitrofeed kukkusid põrandale. Renoveeritud kivist hoonet kasutatigi peamiselt suvekoduna ning jahimajana.

Sündmuskohale saadeti päästjad nii Järva- kui ka Lääne-Virumaalt. Kohal olid tuletõrjujad Aravete, Tapa ja Rakvere päästekomandost.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles