Galerii: Pärnumaa noormehed tulid Tartu teatemaratonil hõbedale

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna Otepää-Elva vahelisel rajal toimunud Tartu maratoni eelüritused – Tartu teatemaraton ja avatud raja sõidud – meelitasid kohale 776 suusatajat.

Nappide plusskraadidega ilmaga suusatatud seitsmenda Tartu teatemaratoni võitis võistkond Laskesuusatajad (Hans-Kristen Rootalu, Kristo Siimer, Marten Aolaid, Jüri Uha).

Pisut üle seitse minuti hiljem tõi Jõulu suusaklubi liige Risto Vaher teisena finišisse Team Horeca, kuhu kuulusid veel Pärnu aerutaja Andreas Baum ja Taavi Kaiv ning Martti Himma.

Kolmas oli Koidu suusaklubi (Andres Laineste, Rainer Tokko, Asko Kuusalu, Alar Savastver), kaotust võitjatele kogunes 12.18.

Üle üheksa aasta tegi esimese võistlusstardi kahekordne olümpiavõitja Kristina Šmigun-Vähi, tulles oma tiimiga 33. kohale. Vaadake videost, kuidas Šmigun-Vähi teatemaratoni kokku võttis!

Teatemaratonil osales 90 neljaliikmelist võistkonda, mida eelmise aastaga võrreldes on üle poole rohkem. Avatud raja sõitudel (63, 31 ja 16 km) oli stardis 416 suusasõpra.

Kõiki teatemaratoni tulemusi näeb SIIN.

46. Tartu maratoni 63- ja 31kilomeetrine põhisõit on kavas 17. veebruaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles