Galerii: Vändra sotsiaalmaja läbis põhjaliku uuenduskuuri

Tegevusjuhendajad Liisi Viira (paremal) ja Kristel Krangolm näitavad sotsiaalmaja klientide õmmeldud vahvaid loomakesi.

FOTO: Urmas Luik

Vändra sotsiaalmaja on pärast põhjalikku renoveerimist taas avatud. Kasutuseta seisnud pööningukorruse väljaehituse järel on sotsiaalmajal nüüd varasema nelja asemel võimalik majutada kümme erihoolekandeteenust vajavat klienti.

Artikkel kuulatav
Minu Meedia tellijatele
Tellijale

Sotsiaalmaja juhataja Lembi Uulimaa sõnutsi vastas hoone enne vaid osaliselt tänapäeva nõuetele. Hoone vajas uut elektri- ja küttesüsteemi, et tagada majas stabiilne temperatuur. Samuti tuli kindlasti ehitada sundventilatsioon.

“Tegemist on meie ühe suure unistuse täitumisega,” kinnitas Uulimaa vast renoveeritud majst kõneldes.

Projekti käigus ehitati tervenisti välja hoone teine korrus. Varem asus seal pööning, mis seisis tühjana. Nüüd saab majutada kolm (enamasti psüühilise erivajadusega) klienti esimesele ja seitse teisele korrusele.

Tagasi üles