Kaks kuud juhita olnud Saarde vald sai uue vallavanema (1)

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vastset Saarde vallavanemat Eiko Tammistet õnnitleb volikogu esimees Kadri-Aija Viik.
Vastset Saarde vallavanemat Eiko Tammistet õnnitleb volikogu esimees Kadri-Aija Viik. Foto: Anu Eisenschmidt

Saarde vallavanemana hakkab tööle Eiko Tammist, kelle poolt salajasel hääletamisel oli volikogu kümme liiget. Tänaselt istungilt puudus üks valimisliidu Uus Saarde liige ja ülejäänud neli teatasid, et nemad vallavanema valimistel ei osale.

42aastane Eiko Tammist on sündinud ja koolis käinud Kilingi-Nõmmes, ta on erialalt puidutöötlemise tehnik-tehnoloog ja sisekaitseakadeemia lõpetamise järel töötanud päästeametis mitmel ametikohal ja osalenud välismissioonidel. Tema panus kogukonda on MTÜ Saarde Vabatahtlikud Pritsumehed asutamine.

Tammist on abielus ja kolme tütre isa. Saarde vallavanemaks kandideerima ajendas teda soov liita omavalitsus tervikuks, kus keegi ei pea tundma, nagu elaks ta ääremaal.

Eelmine vallavanem Indrek Talts lahkus ametist omal soovil ja 1. jaanuarist täitis vallavanema kohustusi abivallavanem Martti Rooden.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles