Liidrid kindlustasid oma positsioone

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodulahel purjetav Mihkel Kosk on enne viimast võistluspäeva DN-klassis kindel liider.
Kodulahel purjetav Mihkel Kosk on enne viimast võistluspäeva DN-klassis kindel liider. Foto: Pärnu jahtklubi

Pärnus jätkuvatel jääpurjetamise Eesti lahtistel meistrivõistlustel on kaheksa sõidu järel DN-klassis kindel liider kodulahel seilav Mihkel Kosk üheksa kohapunktiga, talle järgnevad lõunanaabrid Artins Berzins 19 ja Graudums Gatis 24 punktiga.

Haapsalu purjetajad Joonas Kiisler ja Vaiko Vooremaa asuvad vastavalt neljandal ja viiendal kohal ning pärnakas Meelis Kosk kerkis avapäeva kaheksandalt kohalt kuuendaks. Juunioride arvestuses on kahe võistluspäeva järel esikohal Pärnu tiimi kuuluv Melvin Aasav Tallinnast, talle hingavad kuklasse saarlased Daniel Rüütel ja Joosep Laus ning pärnulanna Johanna Taggu.

Ice Optimisti klassis juhib üheksa sõidu järel regatti Georg Paomees Saaremaalt, järgnevad pärnulannad, teisel päeval neli esimest ja ühe teise koha saanud Lisbeth Taggu ja Angeliina Maria Isabel Õunap. Neljas on maailmameister Andrias Sepp Pärnu jahtklubist, viiendat kohta hoiab saarlane Henri Lember ja kuuendal kohal on pärnakas Karel Ratnik.

Monotüüp XV klassis on liidrid kaheksast sõidust kuus esikohta noppinud Olev Oolup – Andrus Padu Hiiumaalt. Teist-kolmandat kohta jagavad enne viimast võistluspäeva Saaremaa merispordiseltsi ekipaažid Ott Kolk – Juhan Kolk ja Indrek Aavik – Siim Valgre.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles