Galerii: Anu Saagim jagas Martensi väljakul rahvale kanepitorti ja luulekogusid

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnus Eestimaa Roheliste nimekirjas kandideeriv Krister Kivi jagas erakonnakaaslaste Anu Nataly Saagim-Ratia ja Reet Härmatiga rahvale kanepitorti ja luulekogusid.

Valimiste eel on kampaaniad hoo sisse saanud ja Pärnu teatri ees pirukaid jagavale Reformierakonnale pakkusid Martensi väljakul konkurentsi roheliste kandidaadid Kivi, Saagim ja Härmat, kes meelitasid huvilisi Pärnu jõest päästetud hundi ja kanepilehega kaunistatud torti ning Kivi kirjandusteoseid. Kui tänane Äripäev kirjutas sellest, kuidas Saagim jagas pealinnas rahvale šampanjat ja austreid, siis Pärnus otsustati tordi kasuks.

“Šampanja on kindlasti minu kaubamärk, aga tort on Kristeri kaubamärk. Me ei teeskle kedagi, kes me ei ole. Mina olen bravuuritar ja šampanjatar. Krister on kirjanduseinimene. Reet on keskkonnateadlik moeinimene. Igaüks on omal alal tugev ja seda me propageerimegi,” selgitas Saagim. 

“Ja tort on täiesti legaalsete kanepiseemnetega,” ütles Kivi.

Pärnusse olid Saagim ja Härmat tulnud Kivile moraalseks toeks. “Loodus on üks ja inimesed peaks kokku hoidma, üksteiseta need ei eksisteeri. Tuleb olla üksteisele toeks ja muretseda selle maailma pärast, sest kliimamuutus on meil juba kuklas. Me peaks natuke rohkem mõtlema selle peale,” põhjendas Härmat Kiviga ühes tordijagamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles