Video Õiglase verdtarretavast kukkumisest: «Luud on näha!»

Merili Luuk, Glasgow
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janek Õiglane
Janek Õiglane Foto: Jane Barlow / PA Wire/PA Images

Glasgow sise-EMil teivashüppes karmilt kukkunud Janek Õiglane on siiani Glasgow haiglas ning ootab, et tema vasakut jalga õmmeldaks.

Viie ala järel viiendat kohta hoidnud Õiglane maandus teivashüppes kõrgust 5.00 üritades nõnda õnnetult teibaaugu äärele, et vigastas jalga. Haav oli suur ning eestlane viidi haiglasse seda kokku õmblema.

«Kui vaatasin jalga, siis oli seal üle viiesentimeetrine auk, nägin seal oma luud, nägin oma kõõluseid, polnud kõige toredam vaatepilt,» selgitas Õiglane Postimehega vesteldes. Pilt eest ära ei läinud?

«Oi ei, mingit šokki polnud, pilti eest ka ära ei visanud. Vaatasin lihtsalt oma jalga ja mõtlesin, nüüd on p****s. Tegelikult näeb see hullem välja kui tegelikult on,» rääkis Õiglane.

Praegu ootab Õiglane Glasgow haiglas arstide abi. Röntgenpildid on tehtud ning peagi saab teada, kas on suurem probleem või mitte. «Staadionil ütlesid arstid, et väga hull pole.»

Eestlane kinnitas, et tegelikult võinuks asi isegi hullem olla. «Küll seda torgiti, vaadati ja süstiti. Eks ma hakkan isegi iga minuti ja tunniga rohkem seda valu tundma.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles