Kohalik neidudekoor naasis Poolast kulddiplomiga

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neidudekoor Argentum Vox tuli Gdanskist tagasi kulddiplomiga.
Neidudekoor Argentum Vox tuli Gdanskist tagasi kulddiplomiga. Foto: Hanna Liisa Pai

Eesti koorid võidutsesid kaheksandal rahvusvahelisel Gdanski koorikonkursil-festivalil Poolas, nende seas Pärnu neidudekoor Argentum Vox.

Pärnu muusikakooli neidudekoor Argentum Vox pälvis kulddiplomi 91,6 punktiga ja saavutas noortekooride kategoorias kolmanda koha. Koori dirigeerib Toomas Voll ja kontsertmeister on Tiia Hermann. 

Konkurss toimus neljas kategoorias. Igas neist jagati vastavalt punktisummale diplomeid. Kuldse diplomi said koorid, kes kogusid 90–100 punkti, hõbedase teenis 80–89,99 ja pronksdiplomi 65–79,99 punktiga. Kuldmedali sai kategooria kõrgeima punktisummaga koor.

Osales 17 koori Lätist, Saksamaalt, Poolast, Norrast, Soomest, Tšehhist, Austriast, Leedust, Venemaalt, Islandilt ja Eestist.  Koduriigist võistlesid Poolas peale Argentum Voxi kaks Tallinna koori: Vanalinna muusikamaja tütarlastekoor ja Kullo huvikeskuse tütarlastekoor Ellerhein.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles