Sohvrite omaalgatuslik peatuse eiramine viis liinimuudatuseni

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa ühistranspordikeskus otsustas jätta liinil 42-4 Pärnu-Jaagupi–Tabria–Suigu–Are–Pärnu ja liinil 45 Pärnu–Suigu–Tabria ära ühe peatuse ning lisas sõitjate soovil uue peatuskoha.
Pärnumaa ühistranspordikeskus otsustas jätta liinil 42-4 Pärnu-Jaagupi–Tabria–Suigu–Are–Pärnu ja liinil 45 Pärnu–Suigu–Tabria ära ühe peatuse ning lisas sõitjate soovil uue peatuskoha. Foto: Urmas Luik

Pärnumaa ühistranspordikeskus (PÜTK) otsustas liinil 42-4 Pärnu-Jaagupi–Tabria–Suigu–Are–Pärnu ja liinil 45 Pärnu–Suigu–Tabria ära jätta ühe peatuse ja lisas sõitjate soovil uue peatuskoha.

PÜTKi vanemlogistiku Avo Rahu sõnutsi sõitis osa bussijuhte omal algatusel liinidel 42-4 ja 45 Suigu peatusse otse, läbimata Suigu tee peatust, sest mitte kunagi ei sõitnud Suigu teelt kedagi poole kilomeetri kaugusele Suiku. Tori valla nõusolekul sõidavadki mõlema liini bussid järgmisest kolmapäevast, 20. märtsist Suigu–Tabria vahelist suunda otse. 

Kahele liinile lisati Pärnus Savi peatus töölkäijatele.

Põhja-Pärnumaa valla Lehu ja Lembitu kandi inimeste mure, et puhkepäevadel hommikuti Pärnusse tööle sõita ei saa, lahendas PÜTK nii, et jagas liini 42-2 Pärnu–Libatse kaheks osaks. 

Liiniosa, mis teeb kõrvalepõike Lehusse, saab numbriks 41. Peale juba hilisõhtuse (Pärnust kell 22.15) sõidu igapäevase tellimisvõimaluse Lehuni viib 20. märtsist puhkepäevade hommikuti buss nr 41 Pärnusse. Lisasõidu tõttu Lehu kaudu jõuab ühissõiduk edaspidi puhkepäeviti Pärnusse üheksa minutit hiljem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles